De meeste gasten die Saint Sorlin komen bezoeken hebben vouchers voor een of meerdere onderdelen gekregen. Met deze vouchers kunt U of bij de reisleider (voor uw skipas en leskaarten) of bij de Intersport (voor uw materiaal) terecht. Dit vindt U tevens terug in de reisbescheiden die U voor aanvang van uw reis van Sunweb ontvangt.

U kunt uw passen op zaterdag tussen 09h00 en 11h00 ophalen in Hotel l’Etendard. Of ’s avonds vanaf 21h00 in restaurant Le Barock. Inleveren kan op vrijdag 17h00 in hotel L’etendard of 18h00 in de Yeti-bar. Op zaterdag tot 17h30 in hotel L’etendard. Passen inleveren tijdens het vertrek van de bus is helaas niet mogelijk! Borg is 5 euro.

Voor al onze gasten (en voor de gasten van Husk) die deze zaken nog niet geregeld hebben kunt U dit ter plaatse alsnog regelen. De huur van materiaal kan via de reisleider met hoge kortingen. Lessen kunt u zelf boeken op het kantoor van ESF (in het gebouw van Office du Toerisme).

Let op: U krijgt een klein ticket bij uw skipas. Dit ticket heeft u nodig op het moment dat u een nieuwe pas nodig heeft. Zonder dit ticket krijgt u geen nieuwe pas en zult u een nieuwe pas moeten kopen.
Indien uw pas gebogen is of u heeft niet meer de originele pas in bezit verliest u de borg.